Ons aanbod


Wat wij voor jou kunnen betekenen


Ons aanbod
• Koop het boek en krijg inzicht in de wetenschappelijke onderbouw en bewijzen van het HPFF raamwerk en laat je inspireren door verschillende cases.

HPFF workshops – We organiseren workshops om met elkaar concrete verbeter-acties te brainstormen en vervolgens te prioriteren. Door de financials bij onze opdrachgever nauw te betrekken bij het veranderproces vergroten we het draagvlak en ontwikkelen we de kennis en visie binnen jullie organisatie.

Peer connectie: Tijdens de diagnose wordt duidelijk waar de uitdagingen – en kansen – voor de financiële afdeling liggen. Wil je geïnspireerd geraken door collega CFO’s die op die kenmerken waar jouw financiële functie zwak scoort net wel goede resultaten geboekt hebben. Dan connecteren we je graag.

HPFF coaching en masterclasses – Professionele begeleiding, in-house strategisch inzicht en een centraal aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Maak gebruik van onze ervaring bij het ontwerpen en uitvoeren van verbeteringen.

In-house opleidingen – Opleidingen op maat, gegeven in samenwerking met Solvay Business School. Vergroot de kennis en kunde op het gebied van high performance finance functions binnen je afdeling.

Actieplan – In samenwerking met CFO Board leveren een actieplan op dat je afdeling of organisatie in een aantal concrete stappen optimaliseert. Geen financiële afdeling is hetzelfde. Andere methodes, teamleden en strategische rollen binnen de organisatie maken dat ons werk voor elke opdrachtgever anders is. Wat we steeds meenemen is onze kennis van de belangrijkste thema’s, kenmerken en factoren van bewezen HPFF’s. Omdat we weten wat werkt, en wat de obstakels zijn die iedereen onderweg tegenkomt, lukt het ons om transformaties richting te geven

Reflectie en iteratie – Na ieder traject plannen we een nieuwe meting en diagnose. Zo komen we nieuwe verbeterpunten tegen en brengen we de prestaties naar het volgende niveau.